Comments

Üdvözlünk Kedves Látogató!

Először is köszönjük, hogy meglátogattad az oldalt!

Pár szóval mesélni szeretnénk: pontosan arról a többéves barátságról és összhangról, ami az A plus A Kft.-hez köt.

Immáron harmadik éve, hogy Kata és Csaba ( mert mi igy ismerjük őket) felvarrókkal lát el bennünket. És hogy mi az oka: egyszerű... Baráti körünk az egyre népszerűbb airsoft nevű szabadidős játék elkötelezett követője, és ezen idő alatt több csapat több csapatcimert, tagjainak különböző stílusú és kinézetű felvarrókat igényelt. Sok esetben teljesen egyedileg készítendő felvarrókról van szó, ezzel is nehéz feladat elé állítva Katát és Csabát. elég ha annyit mondok, 2 alkalommal egyedi csapatcímert és még több esetben nagy mennyiségű, ráadásul egyedire tervezett "terméket" kellett nekik készítenie csapatunk és több jóbarátunk számára. Nehéz munka,sok tervezés, és számlálhatatlan óra, amit ránk szántak, de bizton mondhatom: Kata és Csaba egyetlen fotóból képes volt elkészíteni azt a felvarrót, címert, logót, amire vágytunk!

Munkásságuk számunkra a felvarró tervezés csúcsát jelenti, és ezen 3 esztendő alatt szoros, mindent összefogó barátság is kialakult Köztük és Köztünk. De nem csak kiemelkedő munkájuk érdemel dícséretet: a munkájuk minősége vetekszik a legnagyobbakkal! Többünk rendelkezik olyan általuk készített felvarróval, mely a mai napig foszlásmentes, tökéletes állapotban van a folyamatos használás ellenére! a munkásságuk mind minőségben, mind kinézetben, mind szakértelemben is dícséretes és kifogastalan.

És higgyjék el / higgyjétek el, ezt nem a baráti elfogultság mondatja! 3 év tapasztalat, ezáltal összeszámolva 70! darabnál is több megrendelés,munka áll soraim mögött! Baráti körünk ( ha úgy tetszik, Csapatunk) ezáltal elkötelezett "támogatója" -segítője-állandó megrendelője az Aplusa Kft.-nek!

Remélem, szavainknak súlya lesz,a fotók meggyőzik az esetleges kétkedőket! :D

Tisztelettel és megbecsüléssel: Kata és Csaba barátai:

Kovács Anita, Takács Bálint, Kovács Gábor, Őszi Balázs, Jenei Péter, Fábián Barnabás és a csapat vezetője Kiss Gergely avagy: a The Exorcists Airsoft Team