3 +1 tipp Valentin napra!

2019.01.06

Szerintem már sokatoknak gondot okozott illetve a mai napig okoz, hogy mit adjunk párunknak Valentin napra. Most erre a problémára szeretnénk megoldást adni, hogy megkönnyítsük a dolgot. 

Ha féltek a csalódás okozásától vagy a párod nem igazán ünnepli ezt a napot, de mégis késztetést érzel az ajándékozásra akkor célszerű valami használati dolgot ajándékozni. Így nem tudsz nagyon félre nyúlni illetve az ajándékod nem csak egy újabb kacat lesz a többi között.  

Erre egy elég gyakori példa a törölköző. Mindenki használja és mindig jól jön ha kéznél van egy két plusz darab. Igen ám de már hallom a gondolatokat - egy béna törülköző ebben nincsen semmi, azt bármikor tud venni maga is...- .Ez így is van viszont egy vicces szöveggel ellátott törülközőnél nincsen jobb. Akárhányszor majd előveszi biztos, hogy mosolyogni fog. Arról nem is beszélve, hogy Valentin nap Ő irányít: ;D

Ha valamivel kicsit személyesebbet szeretnél mert tudod, hogy azért vágyik a meglepetésre akkor egy Szívecskés párna a kedvenc idézetével vagy akár egy közös emlékezetes szöveggel könnyen megdobogtathatod a szívét. Egy pihe puha párna mindig betalál. Itt azért megjegyezném, hogy nem a méret a lényeg de valljuk be hogy egy óriás felhő párnának támaszkodni ami közös emlékeket szimbolizál sem utolsó! Mivel párna és több mint valószínű az ágyon tárolja nem célszerű óriás párnát szerezni mert sok helyet foglal.

Az első kettőnek csak egy problémája van, hogy sose hordja magával. Ha olyat szeretnél amit mindig magával hord akkor a legjobb választás egy kulcstartó vagy egy ékszer. Célszerű valami szolidat választani, ha nem ismerjük még annyira az ízlését.

+1 tipp

Fürdő köntös

Ez az ajándékok rolls royceja. Télen nyáron jó választás fürdőből kijövet. Aranyos szöveggel vagy figurával bármelyik csaj elolvad tőle. ;D

És ha jól választottál ajándékot akkor jó tett helyében jót várj;P

Reméljük tudunk benne segíteni. :D